Zastopnik za NonCarbon

O NonCarbonu

NonCarbon je ena najučinovitejših metod za odstranjevanje ogljikovih oblog v vašem motorju. Je zelo enostavna, neškodljiva za okolje in hitra odstranitev ogljikovih oblog.  

Metoda NonCarbon uporablja samo vodo in električno energijo, zato ga uvrščamo med top metode notranjega čiščenja vašega motorja. Carbon Cleaning napravo enostavno priključimo na vaš motor in sprožimo postopek, ki običajno traja 40 minut. Notranjost vašega motorja je očiščena in ne predstavlja težav pri opravljanju tehničnega pregleda. 

Nečistoče ogljika, ki nastanejo v motorju z notranjim izgorevanjem so prisotne v vsakem vozilu na cesti. Vzork za nastanek ogljikovih oblog so mešanica olja, mestni "start-stop" način vožnje...itd. Tanjši sloji ogljikovih oblog ne predstavljajo težave motorjem, vendar dolgotrajno ponavljanje privede do zmanjšanje moči vašega vozila, tresenja motorja, povečanju porabe goriva...itd.

 
 

Tehnologija

NonCarbon tehnologija deluje tako, da elektroliza vode ustvarja pline kisika in vodika, ki se spojita v novo gorivo. Pri uporabi oxy-hydrogen plina, se riziko skladiščenja in transporta izniči. Oxy-hydrogen plin se uporablja za čiščenje oblog ogljika v motorju in pri tem izboljšajo njegovo delovanje. 

Edini vzporednica oxy-hydrogen plina je vodna para. Oxy-hydrogen energijo lahko koristimo kot dodatek standardnim gorivi, kot so benzin, diesel, olje, kurilno olje, acetilen, prodan in tekoči plin. Carbon cleaning je ena izmed najučinkovitejših metod v proizvodnji čiste energije. 

Glavne prednosti NonCarbon -a: 

  • Poveča možnost za uspešno opravljen tehnični pregled (eko-test),
  • Zmanjša porabo goriva,
  • Poveča moč in navor motorja, 
  • Podaljša življenjsko dobo motorja, 
  • Zmanjšuje obrabo dragih delov (EGR, DPF, injektorji, ventili...)
  • Zmanjšuje emisije izpušnih plinov.

Rezultati čiščenja NonCarbon -a:

 

Več podatkov si lahko ogledate na uradni spletni strani www.noncarbon.eu